Transparent
Inloggen
Sluiten

'Kans op terugkeer misschien stimulans voor Reis'

30 maart 2010 16:44

Na de uitlatingen van Fred Rutten bevestigde ook algemeen directeur Jan Reker in het Algemeen Dagblad dat een terugkeer van Jonathan Reis een optie is, indien hij zich daadwerkelijk heeft laten afkicken. Twee maanden na zijn ontslag heeft Reis zich laten opnemen in een kliniek, waardoor een terugkeer bij PSV mogelijk blijft. “Iedereen verdient een tweede kans. En we hebben met een begenadigde voetballer te maken. Zijn terugkeer is overigens pas voor volgend seizoen een optie. Maar afkicken is een zwaar proces, de wil om dat te doen, moet uit jezelf komen. Het zou kunnen helpen dat er voor Jonathan nog een kans is om te slagen in de voetballerij. Lukt het om af te kicken, dan gaan we het gesprek aan.”
Tags

afkicken jonathan stimulans begenadigde kicken kliniek reker rutten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.835 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi