Transparent
Inloggen
Sluiten

Marcellis: vertrek niet aan de orde

1 april 2010 18:52 - PSV.nl

Verslaggever: RvN

Op PSV.nl laat Dirk Marcellis weten dat een vertrek bij PSV voor hem niet aan de orde is, zoals gesuggereerd werd in de media, is dan ook niet aan de orde. "In de VI stond een stuk, maar ik heb helemaal niet met ze gesproken. Dat kan dus ook niet van mij afkomen. Dit jaar heb ik weinig gespeeld. Maar ik speel het liefste voor PSV."

"Voor mij persoonlijk is het een wat moeilijker jaar. In de zin dat ik niet veel speel. Maar goed, we hebben een groep en een technische staf die daar goed mee kunnen omgaan. Ze weten je toch weer te prikkelen in trainingen om je iedere keer weer beter te maken. Zo leer je toch nog heel veel. En het belangrijkste is dat je niet stil blijft staan in je ontwikkeling. Ik ben verbeterd als voetballer."

Meer: PSV.nl

Meer op PSV.nl




Tags

marcellis prikkelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis