Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten heeft geen problemen met verhuurde Nijland als tegenstander

2 april 2010 15:49

Daar waar Martin Jol aangaf dat verhuurde spelers eigenlijk niet tegen hun werkgever uit zouden moeten komen, ook om de speler zelf te beschermen, daar heeft Fred Rutten er geen enkel probleem mee. Zondag speelt Stef Nijland met Willem II tegen PSV. Rutten op PSV.nl: "Als trainer van FC Twente gingen we met de uitgeleende Ismail Aissati op bezoek bij PSV. Je speelt dan tegen een club waardoor je wordt betaald. Voor mij als trainer is dat nooit een probleem geweest. Wij zijn erg tevreden met wat Stef heeft laten zien, zeker in de situatie waar de club zich momenteel bevindt. Daarom hebben we al besloten dat hij in de voorbereiding op het nieuwe seizoen terugkeert bij PSV."

Stef Nijland liet in het Brabants Dagblad al weten bij een penalty wel twee keer na te denken. "Het zou wel heel wrang zijn als ik op zo'n manier PSV de titelkansen ontneem. Dus ik weet nog niet of ik die strafschop dan zal nemen. Maar als ik een gewone kans krijg, dan schiet ik die wel binnen."




Tags

nijland rutten stef aissati brabants gewone ismail jol ontneem titelkansen twente uitgeleende werkgever wrang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte