Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten tevreden over het spel van zijn ploeg

4 april 2010 17:55

Fred Rutten liet na afloop weten tevreden te zijn geweest over het spel van zijn ploeg. Na het matige veldspel tegen VVV, was hij vooral benieuwd naar het niveau van het veld spel. "Ik ben positief over ons spel en bovendien houden we het seizoen nog even spannend. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor twee andere partijen. Tegen VVV was ik ontevreden over de manier waarop we gespeeld hebben. Nu was het spel wel goed, ondanks dat we Ibrahim Afellay en Orlando Engelaar moesten missen. De jongens die momenteel in het elftal staan geven een wat andere invulling aan die posities, maar dat biedt wel perspectief op de korte én lange termijn."

"Waarom we tegen VVV de kansen wel afmaken en nu niet? Dat is eigenlijk al het hele seizoen een soort slalom. Het is moeilijk te bevatten."




Tags

rutten vvv afellay engelaar orlando slalom

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte