Transparent
Inloggen
Sluiten

Dzsudzsak: pas na seizoen praten over toekomst

10 april 2010 13:40

Verslaggever: RvN

In een uitgebreid interview in het Algemeen Dagblad laat Balasz Dzsudzsak weten in deze fase niet in te willen gaan op vragen over zijn toekomst. "Het zorgt voor afleiding en dat kunnen we nu even niet hebben. Ik ben een ambitieuze voetballer, die ooit bij een betere club dan PSV wil voetballen. Maar ik heb het hier goed, deze club voelt als familie. PSV wil pas na het seizoen praten over een mogelijke verbetering van mijn contract. Dat is prima, want ze zijn tevreden over me."

"Als we nog kampioen willen worden, moet Twente snel een wedstrijd gaan verliezen. Het gebeurt maar niet. Wij blijven in ieder geval vechten en hopen de laatste vier wedstrijden te winnen. Als we dan nog op de derde plaats in de Eredivisie staan, dan is er helaas niets aan te doen."




Tags

dzsudzsak balasz eredivisie twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.820 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bosz bot dams eredivisie feyenoord flamingo getracked gezapig hendrikus ihattaren ingecalculeerd ingeslagen intensiteit juve juventus karsdorp lozano metertje perisic rkc roglic schouten stephanpsv tillman vaio veerman yonci