Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV laat laatste kans liggen: 0-0 thuis

11 april 2010 14:22

PSV heeft de laatste kans om in de race voor de titel te blijven laten liggen. Thuis kwam de ploeg niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Feyenoord. In een teleurstellende wedstrijd kon PSV aanvallend te weinig creëren.

Feyenoord had de eerste wedstrijd onder controle. Meer balbezit was er voor PSV, maar de ploeg kon daar nauwelijks kansen uit creëren. Alleen Bakkal had een kans op de openingstreffer. Aan de andere kant kon Feyenoord tot twee keer toe op de counter bijna profiteren van fouten van PSV. Wijnaldum raakte de lat en een kans van Bruins werd van de lijn gehaald.

PSV halverwege de tweede helft nam PSV de wedstrijd echt in handen. Dat leverde kansen op voor Dzsudzsak en Toivonen. Feyenoord bleef via de counter gevaarlijk. PSV zette wel druk, maar echt overtuigend voor de winst te gaan leek ook niet te gebeuren. Daardoor bleef het 0-0 en ging het seizoen van PSV als een nachtkaars uit.




Tags

feyenoord counter bakkal bruins dzsudzsak nachtkaars titel toivonen wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm arensman bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis