Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Koevermans: fluitconcerten vreselijk

11 april 2010 17:58

De aanhang van PSV is zondagmiddag na het gelijkspel tegen Feyenoord getrakteerd op een uitbrander door Danny Koevermans. De spits noemde de fluitconcerten van de eigen achterban tijdens de wedstrijd ‘vreselijk’.

"De supporters staan er ook goed achter hier", zei hij tegen Omroep Brabant over een deel van de PSV-fans, die al vanaf de twintigste minuut fluitconcerten lieten horen.

"Ik vind het zielig dat er hier een striemend fluitconcert over ons heen daalt. Fluit dan achteraf, en niet als er een breedteballetje mis gaat. Het is niet zo dat ze een steun in de rug zijn", aldus Koevermans.

"Ik kan me er in de beleving van de fans wel iets bij voorstellen, maar het was helaas niet de ambiance die we thuis tegen Twente of AZ hadden", aldus coach Fred Rutten. "Toen duwden ze ons wel richting de overwinning."




Tags

fluitconcerten koevermans aanhang breedteballetje daalt danny duwden feyenoord fluitconcert getrakteerd rutten striemend twente uitbrander

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte