Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV zakt weg: 2-2 in Heerenveen

14 april 2010 21:56

PSV is er niet meer in geslaagd de vrije val van de ploeg aan het einde van de competitie te stuiten. In Heerenveen zakte de ploeg verder weg en bleef het op 2-2 steken. Daarmee is ook de tweede plaats uit zicht.

PSV was de beste ploeg in de eerste helft, maar kon dat niet in de score tot uitdrukking brengen. Dat gebeurde in de tweede helft wel dotne Dzsudzsak PSV op voorsprong bracht. Nog geen minuut daarna profiteerde Sibon van onachtzaamheid en zette hij Heerenveen op 1-1.

Dat scenario zou zich nog een keer herhalen. Na een uur spelen wist Manolev na een een-twee met Toivonen zijn rush doeltreffend af te ronden voor de 1-2. Drie minuten later stond het alweer 2-2 toen de net een minuut eerder ingevallen Pawel Wojciechowski de 2-2 binnenschoot.




Tags

heerenveen dotne dzsudzsak herhalen manolev onachtzaamheid pawel rush sibon stuiten toivonen uitdrukking val wojciechowski

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte