Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: PSV aast op Lens en Aissati

16 april 2010 13:45

Verslaggever: RvN

PSV heeft het vizier gericht op Jeremain Lens en Ismail Aissati. De aanvaller van AZ en de middenvelder van Ajax staan op het verlanglijstje van de Eindhovenaren voor komend seizoen. Dat bevestigde trainer Fred Rutten vrijdag tijdens de wekelijkse persconferentie.

Aissati stond in het verleden al vier seizoenen onder contract bij PSV. Begin vorig seizoen stapte hij over naar Ajax, waar hij maar weinig aan spelen toekomt.

Lens heeft al aangegeven open te staan voor een nieuwe uitdaging. De 22-jarige spits is al vier jaar speler van AZ, waar hij vooral de laatste maanden veel indruk maakt.

"In de vier jaar dat ik hier speel, ben ik nooit echt zeker geweest van een basisplek. Je bent nooit uitgeleerd, maar een nieuwe uitdaging zou mooi zijn. Als het maar geen mindere club is dan AZ." Of PSV een betere club is? "Het is een mooie club die altijd om de titel speelt", aldus Lens, die tot medio 2013 bij de club uit Alkmaar onder contract staat.




Tags

lens aissati alkmaar ismail jeremain rutten stapte titel toekomt uitgeleerd verlanglijstje vizier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis