Transparent
Inloggen
Sluiten

'Geruchten over interesse Fortuna in Brandts'

22 juni 2001 09:49

Verslaggever: RvN

In Limburg gaan geruchten dat Ernie Brandts op de nominatie staat om Frans Thijssen op te volgen bij Fortuna Sittard. De trainer van de Limburgers besloot deze week in goed overleg met het bestuur van Fortuna om op te stappen. Hij zag bij de Limburgers nauwelijks mogelijkheden wegens de financiele problemen. Brandts zou een van de belangrijkste kandidaten zijn. De assistent trainer van PSV wil heel graag ergens als hoofdcoach aan de slag. Een aantal maanden geleden leek zijn vertrek bij PSV vast te staan, maar verschillende clubs kozen voor een andere trainer, waarna Brandts alsnog met lege handen leek te komen zitten.

Meer op




Tags

brandts fortuna bestuur ernie kozen nominatie thijssen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte