Jong PSV verliest zicht op de titel in Den Haag

19 april 2010 21:41

Jong PSV lijkt in een wedstrijd het zicht op de titel verloren te hebben. Uit bij Jong ADO verloor de ploeg met 2-1. De koploper zakte daardoor naar de derde plaats op de ranglijst. Met nog twee duels te gaan is Jong Sparta nu alleen koploper met drie punten voorsprong. Jong Ajax heeft een punt voorsprong op Jong PSV.

Invaller Thomassen scoorde in blessuretijd het enige doelpunt voor de Eindhovenaren. De tegenstander kwam 18 minuten voor tijd door een rode kaart met tien man te staan.

Opstelling Jong PSV; Ramos; Kromkamp, Marcellis (c), Olfers, Vukovic; Sabajo, Bourdouxhe (73. Velda), Van Nuland (46. Thomassen); Mohktar, Makiavala (63. Maria), Rymenants