Transparent
Inloggen
Sluiten

'Romario voor 99% zeker bij Ceará - PSV'

20 april 2010 19:22

Verslaggever: RvN

Maandagavond hield Ceará een persconferentie voor de officiele aankondiging van de vriendschappelijke wedstrijd tegen PSV op 6 mei. Het duel zal om 21.00 uur lokale tijd afgewerkt worden. Tijdens de presentatie werd gemeld dat het duel in 150 landen zal worden uitgezonden. Volgens voormalig voetballer, Paulo Sérgio, een van de organisatoren, is het voor 99% zeker dat Romario aanwezig zal zijn bij de wedstrijd. Of hij ook een paar minuten in actie zal komen voor PSV werd niet duidelijk uit de berichten in de media. Ronaldo zou enthousiast hebben gereageerd en zal deze week laten weten of hij toestemming krijgt van zijn club om in ieder geval aanwezig te zijn.

Speciaal voor het duel werd zelfs een shirt getoond dat voor de helft uit het shirt van PSV en voor de helft uit dat van Ceará.




Tags

ceara romario aankondiging ronaldo sergio

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte