Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook Vitoria - PSV bevestigd

25 april 2010 11:21

Verslaggever: RvN

Inmiddels is ook de wedstrijd van PSV tegen het Braziliaanse Vitoria officieel bevestigd. In eerste instantie noemde ook PSV Bahia als tegenstander. Het is echter Vitoria geworden. Voor de Braziliaanse club staat het duel in het teken van het 111-jarig bestaan van die club. De wedstrijd wordt gespeeld op 9 mei. Rede Record Internacional zendt het duel live uit en volgens de marketingafdeling van Vitoria wordt het duel ook in Nederland live uitgezonden.

Volgens Vitoria zal PSV met 6 a 7 basisspelers spelen in de vriendschappelijke wedstrijd. Welke spelers Vitoria in het veld kan brengen is nog de vraag. Een dag ervoor speelt Vitoria de openingswedstrijd van de competitie. De club probeert dat duel nog te verplaatsen.

Duidelijk is inmiddels overigens ook dat PSV.tv met PSV zal meereizen naar Brazilie en filmpjes zal maken van PSV's trip.




Tags

vitoria bahia filmpjes internacional jarig marketingafdeling meereizen nederland openingswedstrijd rede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus jong kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis