Transparent
Inloggen
Sluiten

125 supporters gearresteerd in Tilburg

20 februari 2000 18:09

Verslaggever: RvW

Inmiddels zijn de gemoederen in Tilburg bedaard en is alles tot rust gekomen. De politie liet in een persconferentie weten dat alles redelijk rustig is verlopen en niet ontevreden te zijn over het verloop. Echte vechtpartijen zijn er nooit geweest, wel gooiden enkele supporters met stenen naar de politie.

Toch zijn er rondom de wedstrijd Willem II-Feyenoord maar liefst 125 supporters gearresteerd. Het meerendeel daarvan zou Feyenoord supporter zijn. Hoeveel PSV supporters zijn gearresteerd is vooralsnog onduidelijk. Bijna 50 supporters zijn gearresteerd binnen het stadion wegens het niet opvolgen van ambtelijke bevellen.

De voorzitter van de Supportersvereniging van PSV distantieerde zich openlijk in de media van de supportersacties, daar in de media zou zijn gesuggereerd dat supportersverenigingen van o.a. PSV bij de acties betrokken waren. Van os onderschrijft de weerstand tegen de combi-regeling, maar wil daarop op een andere manier protesteren, waarbij de openbare orde niet verstoord wordt.

Meer op




Tags

gearresteerd tilburg feyenoord ambtelijke bedaard bevellen combi distantieerde gooiden meerendeel onderschrijft protesteren regeling stenen supportersacties supportersvereniging supportersverenigingen vechtpartijen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte