Transparent
Inloggen
Sluiten

Mikelb zegeviert in PSV Pool

2 mei 2010 19:44 - PSV Pool

Verslaggever: A

Mikelb heeft de PSV Pool 2009/2010 gewonnen. Met een voorsprong van zes punten ging Mikelb de laatste wedstrijd in en dat bleek genoeg. AZ-PSV leverde slechts één punt op, maar naaste belager slotzichtdevils pakte ook maar drie punten. Met recht zal Mikelb zich een jaar lang de beste voorspeller van PSV mogen noemen. Hij bleef 3.535 deelnemers voor. Indien je van te voren een gokje wil wagen op een wedstrijd van PSV, dan kan je het best naar de mening van Mikelb luisteren!

Op een gedeelde derde plek eindigden ReserveBelg en vennescoor, die beide de maximale zeven punten uit de slotwedstrijd haalden en daarmee nog op de valreep een sprong in het klassement maakten.

Wij willen de winnaars van harte feliciteren. Naast de eer krijgen ze naast hun postings op de PSV Forums een eervolle vermelding.

Bekijk nu de hele ranglijst en jouw positie daarop. Volgend seizoen zal de Pool weer starten bij de eerste officiële wedstrijd. De VoVo loopt uiteraard nog door tot het einde van het seizoen met het WK. Op dit moment staan de finales van het seizoen, inclusief de play-offs klaar.

Meer op PSV Pool
Tags

mikelb pool zegeviert belager eer feliciteren gokje klassement postings reservebelg slotwedstrijd slotzichtdevils valreep vennescoor vermelding voorspeller vovo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

achterlijn ansich benfica boscagli bruma dekking drommel feyenoord gakpo ginkel gotze groningen heracles izecson kansjes madueke obispo obispu oisterwijk portugal santos schmidt skipper sociedad sprint tsaar vertessen voetbalvisie wisselbeleid zahavi