Transparent
Inloggen
Sluiten

Marscha Teurlinckx heerst in PSV Quiz

30 juni 2001 11:32

Verslaggever: BvT

Het seizoen 2000/2001 bestond uit 43 quizzes met elk drie vragen, vari?rend in moeilijkheidsgraad van makkelijk tot zeer lastig. Maar bovenal was het elke week voor honderden deelnemers weer een groot plezier om deel te nemen aan ??n van de leukste quizzes van Nederland. De vragen werden ook dit seizoen weer samengesteld door de quizmasters Bas van der Vossen en Joost van de Ven, naar wie speciale dank uitgaat.

In de Quiz bestaan twee belangrijke klassementen, genaamd naar de belangrijkste Europese toernooien waaraan PSV ook dit seizoen weer deelnam: de Champions League en de UEFA Cup. De Champions League is daarbij uiteraard de belangrijkste, hier telt de totale score van elke deelnemer afzonderlijk over het gehele seizoen.

And the winner is... Marscha Teurlinckx!
Marscha Teurlinckx wist dit jaar zonder twijfel het meest van PSV. Deelnemend in alle 43 Quizzes van het seizoen behaalde Marscha maar liefst 124 punten. Dat betekent een foutpercentage van slechts 3,9%. Tweede in de CL werd extralars met 116 punten en het ereschavot wordt gecompleteerd door aqua giganta, die 115 punten scoorde. Verder zijn er eervolle vermeldingen voor Phoolie Tom, wally, EIDUR, loginnaam, SKERLA, Reus en Tegenboschje. Zij vormen de rest van de top 10, uit een deelnemersveld van 1119 mannen en vrouwen.

De UEFA Cup is het tweede klassement. Hierin telt de relatieve prestatie, zodat ook mensen die halverwege het seizoen instapten nog een kans hebben zich te vergelijken met de andere deelnemers. Het zal geen verbazing wekken dat ook dit klassement met overmacht door Marscha Teurlinckx werd gewonnen. Want tegen 96,1% goede antwoorden kon niemand iets ondernemen dit seizoen. Tweede werd keza_nr9, die op het eveneens ongelooflijke percentage van 95,6% kwam. keza_nr9 deed alleen de laatste 31 afleveringen van de Quiz mee. Derde werd in dit klassement de nummer 2 uit de CL, extralars. Een eervolle vermelding is er hier voor coendillen op plaats 5 met 23 deelnames en 82,6% goede antwoorden.

De volledige uitslagen zijn hier te bekijken: Champions League, UEFA Cup. Ge?nteresseerden kunnen hier de correcte antwoorden op de laatste Quiz van het seizoen bekijken.

Meer op




Tags

marscha quiz teurlinckx klassement quizzes uefa extralars keza afleveringen afzonderlijk aqua coendillen deelnam deelnames deelnemend deelnemersveld eidur ereschavot foutpercentage gecompleteerd genaamd giganta instapten joost klassementen leukste loginnaam moeilijkheidsgraad nederland nteresseerden ondernemen overmacht phoolie quizmasters rend reus skerla tegenboschje tom vari ven vermelding vermeldingen vossen wally wekken winner

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage