Transparent
Inloggen
Sluiten

'RvC bereid om nog een jaar door te gaan met CL-huishouding'

27 juni 2010 20:29

Afgelopen week melden Tiny Sanders en Marcel Brands al dat PSV voor de geplande versterkingen niet afhankelijk is van inkomsten uit transfers. Dit ondanks dat de club vorig seizoen een verlies heeft geleden van zo'n tien miljoen euro. Volgens de nieuwe uitgave van Voetbal International heeft de Raad van Commissarissen de nieuwe directie nog een seizoen de mogelijkheid gegeven om met de huidige begroting met een zogenaamde Champions League huishouding door te gaan. Dat levert komend seizoen opnieuw een fors verlies op als er weinig verkocht wordt. Indien de Champions League dit seizoen opnieuw niet behaald wordt en er geen forse transferinkomsten zullen volgen, zal de club volgend seizoen nadrukkelijk moeten bezuinigen op de selectie om niet in de financiele problemen te komen.
Tags

huishouding rvc bezuinigen brands sanders tiny transferinkomsten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.833 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem berg brobbey costa dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi