Transparent
Inloggen
Sluiten

Eerste training PSV onder grote belangstelling

7 juli 2001 15:54

Verslaggever: RvN

PSV heeft vandaag onder grote belangstelling de eerste trainingen van het seizoen 2001/2002 afgewerkt. Met name de enige nieuwe aanwinst, Jan Vennegoor of Hesselink die het shirt met nummer 8 droeg, stond natuurlijk in de aandacht bij fans en publiek.

's Ochtends werd de selectie onderworpen aan een bosloop waarna de spelers bij terugkomst op De Herdgang nog wat rekoefeningen deden en terug naar de kleedkamer vertrokken. De ochtendtraining bleek voor de meeste PSV-supporters nog wat te vroeg; de belangstelling nam 's middags pas echte grotere vormen aan.

De middagtraining vroeg om wat meer inspanning bij de selectie: de groep begon met een warming-up daarna begon de groep met wat kaats- en tikoefeningen en sloot het de eerste trainingsdag af met een partijtje.

De enige spelers die ontbraken bij de openingstraining van de landskampioen waren Colin en Stojanovic die beide nog rust krijgen vanwege het WK jeugd in Argentini? waar beide spelers aan deelnamen en ook Adil Ramzi was afwezig zoals wij al eerder wisten te melden. Hij is in Marokko voor een interland.

Maandag en dinsdag zullen alle selectiespelers een medische test onder leiding van de medische staf van PSV ondergaan waarna PSV op donderdag zal vertrekken naar het trainingskamp in Oisterwijk.

Meer op




Tags

argentini bosloop colin herdgang hesselink kaats marokko middagtraining ochtendtraining oisterwijk onderworpen openingstraining partijtje ramzi rekoefeningen selectiespelers stojanovic tikoefeningen trainingsdag trainingskamp vennegoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bla boscagli bosz business dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ramalho ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht veerman voorkennis