Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten over doelstellingen voor komend seizoen

17 juli 2010 15:21 - PSV.nl

Fred Rutten en Marcel Brands hielden vanmiddag een persconferentie voorafgaand aan de Open Dag. Fred Rutten gaf daarbij aan wat de sportieve doelstellingen zijn komend seizoen. "De doelstellingen zijn niet anders. We willen lang meedoen in alle competities en deze uiteindelijk proberen te winnen. Op 7 augustus moet iedereen fit zijn, fysiek en mentaal. Maar de voorbereiding is anders dan vorig jaar. We hebben nu geen blessures, terwijl de intensiteit juist hoger ligt in trainingen en wedstrijden."

Rutten liet weten blij te zijn met de komst van de ervaren Sanders en Brands in de organisatie. Brands over zijn start bij PSV: "Samen met de trainer hebben we gekeken waar de prioriteiten liggen. We hebben geprobeerd om in elke linie versterking aan te trekken. Dat is tot nu toe redelijk gelukt."

Meer: PSV.nl

Meer op PSV.nl




Tags

rutten brands intensiteit prioriteiten sanders

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli bosz brobbey connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman