Transparent
Inloggen
Sluiten

Vanmiddag Bobby Robson Memorial

31 juli 2010 13:04

De vriendschappelijke wedstrijd tussen Newcastle United en PSV om 16.00 uur Nederlandse tijd staat in het teken van de Bobby Robson Memorial. Het is precies een jaar geleden dat de voormalig coach van PSV en Newcastle United overleed. Als onderdeel van de ceremonie zal Stan Valckx een PSV shirt van 1990, toen hij aanvoerder was onder Robson, overhandigen. Deze zal een plaats krijgen in het Sir Bobby Robson cabinet in het stadion van Newcastle United.

Valckx: "Het is prachtig dat Newcastle United juist deze wedstrijd tegen PSV speelt, gezien het feit dat Robson beide clubs een fantastische tijd bezorgde. Er was niemand meer gepassioneerd voor het spel dan Bobby. Hij was zeer inspirerend als manager, om hem als een vriend te kunnen beschouwen is een privilege voor mij. Iedereen toonde altijd respect voor hem, waar we ook kwamen. Hij maakte overal een verschil. Voetbal was voor hem zoveel meer dan werk. Hij behandelde iedereen hetzelfde, of het nu een taxichauffeur was of iemand van de koninklijke familie. Omdat hij zo was, hield iedereen van hem."




Tags

robson bobby newcastle memorial valckx behandelde bezorgde cabinet ceremonie gepassioneerd inspirerend overhandigen privilege sir taxichauffeur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage