PSV speelt met 2-2 gelijk tegen Newcastle United

31 juli 2010 14:08

PSV heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen Newcastle United met 2-2 gelijkgespeeld. De wedstrijd begon met een minutenlang staande ovatie voor Bobby Robson.

PSV was de eerste helft heer en meester en speelde met combinatievoetbal de tegenstander zoek. Via een vrije trap van 25 meter van Toivonen en een afstandschot van diezelfde afstand van Dzsudzsak kwam PSV verdiend op een 0-2 voorsprong.

In de tweede helft kwam Newcastle na vijf minuten gelukkig op 1-2 na matig optreden van de verdediging van PSV. Een inzet werd door Isaksson gestopt, maar voor de voeten van Taylor, die de 1-2 maakte. De Britten kregen daardoor meer vertrouwen en kwamen steeds beter in de wedstrijd. Via Leon Best werd het 2-2, waarna de tegenstander nog op zoek ging naar de winnende treffer. Dat zou gezien het spel van PSV veel te veel van het goede zijn geweest.

0-1 Toivonen
0-2 Dzsudzsak
1-2 Taylor
2-2 Best

Opstelling PSV: Isaksson, Salcido ('63 Bouma), Maza, Berg ('81 Amrabat), Toivonen ('85 Nijland), Engelaar, Lens ('81 Reis), Pieters, Dzsudzsák, Manolev ('63 Hutchinson), Bakkal.

Het duel was live te volgen via twitter @psvnetwerk toe aan twitter voor live updates via twitter. Uiteraard kun je tijdens de wedstrijd terecht in de PSV Chatbox om het duel - voor zover mogelijk - samen met andere PSV fans te volgen.