Transparent
Inloggen
Sluiten

Forza PSV trapt weer af bij Omroep Brabant TV

3 augustus 2010 21:55

Het nieuwe voetbalseizoen staat op het punt van beginnen. Ook Forza PSV staat weer klaar voor de aftrap. Het wekelijkse programma over PSV verhuist dit seizoen van de donderdag- naar de vrijdagavond en is daardoor nog actueler!

In samenwerking met PSV en PSV.TV brengt Omroep Brabant TV al het nieuws van de Eindhovense club. Uit- en thuis, binnen- en buitenland, groot- en klein nieuws.

Forza PSV is ook dit seizoen weer overal bij en komt met beelden van trainingen, uitgebreide samenvattingen, persconferenties, historie en exclusieve reportages. Spelers en trainers komen aan het woord en er wordt wekelijks vooruit- en teruggeblikt op de wedstrijden. Ook wordt er teruggekeken op hoogtepunten uit het verleden van de club.

Best of PSV
Dit seizoen heeft Forza PSV een aantal nieuwe rubrieken. In 'Best of PSV' spreken we met bekende Nederlanders én PSV-supporters onder wie Pieter van den Hoogenband, John van den Heuvel, Bas Muijs en Cees Geel. Maar ook met oud-PSV'ers zoals Hans van Breukelen, Stan Valckx, Björn van de Doelen Harry van Raaij en Kees Ploegsma. Zij stellen hun ultieme PSV aller tijden op. Wie is hun favoriete doelman? Of wie is volgens hen de meest onderschatte speler ooit? Je ziet het in 'Best of PSV'.

Fanquiz
Ook nieuw is de Fanquiz! In een strijd tegen de klok testen supporters hun clubkennis. De beste vijf nemen het aan het eind van het seizoen tegen elkaar op in een finaleronde, waarin ze meedingen naar een fantastische prijs.

En Omroep Brabant neemt in Forza PSV een kijkje achter de schermen bij het 'bedrijf' PSV. Wie werken er bij PSV achter de schermen en wat is hun rol?

Nog actueler
Met de verhuizing naar vrijdagavond is Forza PSV nog actueler. Iedere week zie je, naast een nabeschouwing op de vorige wedstrijd, een reportage van de vrijdagochtendtraining. Daarin wordt met trainer Fred Rutten uitgebreid voorbeschouwt op de wedstrijd van het komende weekend.

Forza PSV is vanaf 6 augustus iedere vrijdagavond te zien op Omroep Brabant TV. De eerste uitzending is om 18.00 uur en wordt daarna ieder uur herhaald. De uitzending is ook terug te zien op Uitzending Gemist.




Tags

forza actueler uitzending fanquiz schermen aftrap breukelen clubkennis finaleronde hans herhaald heuvel historie hoogenband hoogtepunten kijkje meedingen muijs nabeschouwing nederlanders onderschatte persconferenties ploegsma raaij reportage reportages rubrieken rutten samenvattingen valckx verhuizing voorbeschouwt vrijdagochtendtraining

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage