Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV op zaterdag 21 Juli naar Bochum

10 juli 2001 18:45 - WWW.PSV.NL

Verslaggever: JW

PSV heeft alsnog een extra oefenwedstrijd in de voorbereiding voor het nieuwe seizoen op het programma gezet. De ploeg zal op Zaterdag 21 Juli aantreden tegen het Duitse VFL Bochum. De wedstrijd zal afgewerkt worden in Goch, net over de grens en zal beginnen om 16.00 uur.

VFL Bochum dat enkele jaren geleden nog het tegen Ajax opnam voor de UEFA-Cup is dit jaar gedegradeerd uit de Bundesliga, de hoogste Duitse voetbal afdeling. Onder de lat bij Bochum staat de Nederlander Rein van Duijnhoven, de ex-keeper van MVV.

Het hele oefenprogramma en uiteraard alle wedstrijden van PSV komend seizoen in de competitie, Amstel Cup, Champions League en mogelijk UEFA Cup staan overzichtelijk op een rij in de PSV Netwerk kalender.

Meer op WWW.PSV.NL




Tags

bochum uefa aantreden afdeling amstel bundesliga duijnhoven goch kalender oefenprogramma opnam overzichtelijk rein

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage