Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten wil dat PSV zich toont als vechtmachine

4 augustus 2010 07:32

In een interessant interview in het Eindhovens Dagblad gaat Fred Rutten in op zijn proces dat hij aan het doorvoeren is om de selectie verder te ontwikkelen en laten groeien. Hij verwijst daarbij naar het Nederlands elftal van afgelopen zomer, dat hij als vechtmachine ziet. Dat wil hij bij PSV ook zien. "In de goede zin van het woord wel, ja. Dat een team optreedt als ze aan je eten komen. Collectief een grens trekt van: tot hier en niet verder. We hebben daarop ook geselecteerd; de spelers die nieuw zijn hebben dat element in zich. Niet door hun agressie of door te schreeuwen, maar door de energie die ze het team geven.”

"We wilden de omslag ma­ken van reageren naar ageren. Dat hebben we in ons spel ook aange­toond. Uiteindelijk hebben we van de 49 officiële wedstrijden vier keer verloren, waarbij duidelijk een andere en meer dominante manier van voetballen zichtbaar werd. We zijn alleen vergeten ons­zelf te belonen."

Veel meer in het Eindhovens Dagblad van vandaag.




Tags

rutten vechtmachine aange agressie element optreedt toond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman