Transparent
Inloggen
Sluiten

VIPlanet:"Ook Celtic wil Kolkka"

10 juli 2001 21:03 - Voetbal International

Verslaggever: JW

Nadat zich deze week al eerder de Griekse topclub Olympiakos Pireaus meldde voor de Fin Joonas Kolkka van PSV verscheen vandaag op de website van Voetbal Internetional het bericht dat ook de Schotse kampioen Celtic interesse heeft in de linskhalf.
De speler, die van trainer Erik Gerets te horen heeft gekregen dat PSV hem niet zal tegenhouden als hij naar een andere club wil, vertoeft op dit moment in Scotland om een indruk te krijgen van Celtic en de plannen van die club met Kolkka zelf. Als hij een transfer naar Celtic wel ziet zitten zal PSV met Celtic verder onderhandelen over de transfer.

PSV's persvoorlichter Pedro Salazar zegt over de kwestie: "Er zijn meerdere clubs ge?nteresseerd in Joonas. PSV heeft te kennen gegeven dat hij mag vertrekken. In principe wordt Kolkka donderdag weer op de training verwacht. Maar als hij woensdag belt dat hij meer tijd nodig heeft, dan valt daarover te praten. Mocht hij wel een club hebben gevonden dan kunnen we binnenkort om de tafel"

Meer op Voetbal International




Tags

celtic kolkka joonas viplanet gerets internetional kwestie linskhalf nteresseerd olympiakos pedro persvoorlichter pireaus salazar scotland tegenhouden vertoeft

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage