Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV VERSLAAT HEERENVEEN: 1-3

7 augustus 2010 22:43

PSV heeft de eerste competitiewedstrijd winnend weten af te sluiten. In Heerenveen won PSV met 1-3 na een 0-0 ruststand. Ola Toivonen was de grote man door de eerste twee doelpunten te maken. Engelaar zorgde in blessuretijd voor de derde.

PSV kon in de eerste helft niet al teveel indruk maken. Zelf creëerde het eigenlijk geen echte kans. Aanvallend was Heerenveen iets dreigender. Pas in de tweede helft brak de wedstrijd los. Eerst was het Toivonen die uit een voorzet van Manolev binnen kopte. Binnen een paar minuten stonden de Friezen echter alweer op 1-1 na een kopbal van Kopic uit een vrije trap.

In het laatste kwartier kon Heerenveen het niet meer volledig belopen en kreeg PSV meer ruimte. In de 83ste minuut was het weer Toivonen die met een prachtig afstandschot de 1-2 maakte. Vlak daarvoor had PSV nog een penalty moeten krijgen, maar Vink verzuimde die te geven. In blessuretijd velde Engelaar definitief het vonnis door met een laag schot in de hoek de 1-3 binnen te schieten.




Tags

heerenveen toivonen engelaar afstandschot belopen creeerde dreigender kopic manolev ola vink vonnis

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage