Transparent
Inloggen
Sluiten

Rijkaard garandeert Gerets niets

21 februari 2000 22:15

Verslaggever: RvW

Frank Rijkaard heeft Eric Gerets laten weten in principe niet in te kunnen gaan op zijn verzoek Van Nistelrooy geen hele wedstrijd te laten spelen met het oog op het zware programma van de spits en met name de wedstrijd van PSV aanstaande vrijdag in Kerkrade.

Rijkaard liet weten van verschillende coaches dat soort verzoeken te krijgen en het belang van het Nederlands elftal voorop stelt. Indien hij vind dat het het beste is voor het Nederlands elftal dat Van Nistelrooy de gehele wedstrijd speelt, dan zal hij hem ook zeker de gehele wedstrijd opstellen, aldus Rijkaard.

Of Van Nistelrooy ook daadwerkelijk opgesteld word, dat wilde Rijkaard nog niet zeggen. Pas morgen wil hij meer duidelijkheid geven over de opstelling van Oranje.

Meer op




Tags

rijkaard gerets nistelrooy garandeert kerkrade oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage