Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans verdeeld over overstap Ooijer

12 augustus 2010 10:48 - PSV Poll

Verslaggever: A

De fans van PSV oordelen verdeeld over het nieuws dat André Ooijer de overstap maakt naar concurrent Ajax. Maar liefst 42,5% vindt dat je zoiets "niet doet", ondanks het feit dat de verdediger bij PSV zelf geen nieuw contract aangeboden kreeg. Bijna evenveel fans (41,5%) antwoordden in de PSV Poll dat zij het vooral "mooi voor Ooijer" vinden dat hij een nieuwe club heeft gevonden.

Bij een kleine minderheid (8,5%) overheerst het gevoel dat PSV een fout heeft begaan door de Amsterdammer niet een nieuw contract aan te bieden. Dat laatste is niet verrassend, omdat eerder ook al bleek dat een meerderheid het met de beslissing van PSV eens was.

PSV twijfelt momenteel over de vraag of men Ooijer, net als de andere vertrekkende spelers, rondom de thuiswedstrijd tegen Sibir een afscheid moet geven. De club is bang voor negatieve reacties van het publiek. Wat vind jij?

Meer op PSV Poll




Tags

ooijer begaan minderheid overheerst poll sibir twijfelt vertrekkende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage