Transparent
Inloggen
Sluiten

Forza PSV: Standbeeld voor legendarische PSV'er

13 augustus 2010 11:18 - Omroep Brabant - Forza PSV

Verslaggever: Bram Beenen

In de aflevering van vrijdag 13 augustus praat Forza PSV met Hans van Nooijen uit Oirschot. Hij is supporter van PSV en hij wil een standbeeld oprichten voor een andere legendarische oud-PSV'er. Wat dat betreft is hij niet de eerste de beste want Van Nooijen realiseerde eerder al het standbeeld van Frits Philips dat nu op de Markt in Eindhoven staat.

Verder is er een verslag van de Phoxy Babydag. Ieder jaar worden de jongste supporters van PSV met de mascotte op de foto gezet en Forza PSV was daar bij. In De Week van PSV wordt terug gekeken op het laatste nieuws over PSV en zijn ze bij de laatste training voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van het seizoen: PSV – De Graafschap.

Ook is er weer een aflevering van Best of PSV. Daarin bespreken PSV-prominenten deze week wie de beste laatste man is in de geschiedenis van PSV. In de Fanquiz test een supporter weer zijn kennis van PSV en wordt teruggekeken naar de wedstrijd PSV – De Graafschap van vorig jaar.

Forza PSV is een programma van Omroep Brabant dat wordt gemaakt in samenwerking met PSV en PSV TV. De eerste uitzending is vrijdag om 18:00 uur na Brabant Nieuws, daarna wordt het herhaald tot en met zaterdagmiddag.

Meer op Omroep Brabant - Forza PSV




Tags

forza graafschap nooijen babydag fanquiz foto frits hans herhaald mascotte oirschot oprichten phoxy prominenten realiseerde uitzending verslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bla boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap kroes lozano mauro oost pepi ruilen schouten seat sparta teze til tillman