Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verliest met 1-0 van hekkensluiter Rusland

19 augustus 2010 15:56

PSV heeft verrassend verloren van de hekkensluiter van Rusland. In Novosbirsk werd het 1-0 voor Sibir. Het doelpunt viel ver in blessuretijd.

Sibir begon goed aan de wedstrijd. De ploeg speelde erg opportunistisch en PSV had het daar heel moeilijk mee. De Eindhovenaren kwamen niet aan voetballen toe en bleven daardoor achter de feiten aanlopen. PSV halverwege de eerste helft kwam PSV beter in de wedstrijd. PSV kreeg in de eerste helft een uitstekende kans voor Berg. Aan de andere kant moest Amrabat een bal op de doellijn redden. Kort voor rust kreeg Maza een directe rode kaart na een duw op Shevchenko, die zelf ook niet vrijuit ging en geel kreeg. Diezelfde Shevchenko moest vlak daarna met zijn tweede gele kaart vertrekken naar een schwalbe. De scheidsrechter had daar gelukkig goed zicht op.

Na rust had PSV met 10 tegen 10 veel meer balbezit. Een goal van Lens werd na een goede actie afgekeurd vanwege buitenspel. Ola Toivonen schoot een bal op de lat. In de tweede helft leek de wedstrijd te kantelen naar het voordeel van PSV. Via de counter bleef Sibir echter af en toe gevaarlijk. Zo ook ver in blessuretijd toen Degtyarev een bal kreeg teruggelegd en binnen kon werken.




Tags

hekkensluiter rusland sibir shevchenko amrabat berg counter degtyarev doellijn duw kantelen lens maza novosbirsk ola schwalbe teruggelegd toivonen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage