Transparent
Inloggen
Sluiten

Bonfim overmorgen naar Eindhoven voor medische keuring

16 juli 2001 11:09

Verslaggever: JW

De Braziliaan Leandro Bonfim zal overmorgen, in gezelschap van een bestuurslid van zijn club Vitoria, naar Nederland reizen om medisch gekeurd te worden. De transfer zelf zal naar verwachting aan het eind van deze week definitief afgerond worden. Met de transfer is naar verluidt een bedrag gemoeid van 3 miljoen dollar en mocht PSV Bonfim in de toekomst doorverkopen, dan zal Vitoria 20% van het transferbedrag mogen opeisen.

De primeur van de transfer van Bonfim was gister voor PSV Netwerk. Na bekendmaking van de transfer namen vele prominente sites het over. Ook op het PSV Netwerk BB werd hevig gediscussieerd over Leandro Bonfim, in de topic nieuwe Braziliaan: Leandro Bonfim!! is dan ook inmiddels al veel informatie over de 17-jarige Braziliaan te vinden.

De 17-jarige middenvelder, zal waarschijnlijk pas vanaf het seizoen 2002/2003 voor PSV gaan uitkomen, ook voor Bonfim word dus de zogenaamde 'Robben-formule' gebruikt, die formule houd in dat PSV een jong talent nu alvast vast legt maar hem daarna nog een jaar bij zijn huidige club laat spelen.

Meer op




Tags

bonfim braziliaan leandro keuring vitoria bestuurslid doorverkopen gezelschap hevig jong nederland opeisen primeur prominente robben transferbedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage