Transparent
Inloggen
Sluiten

Forza PSV: Europa League!

27 augustus 2010 12:00 - Omroep Brabant - Forza PSV

De vierde aflevering van Forza PSV op vrijdag 27 augustus staat natuurlijk grotendeels in het teken van de Europa League-return tegen Sibir Novosibirsk. Reacties na afloop worden in beeld gebracht en er wordt verslag gedaan van de loting voor de groepsfase van de Europa League.

Uiteraard is er ook volop aandacht voor het laatste (transfer-)nieuws in de Week van PSV en wordt er vooruitgeblikt op het Eredivisieduel met ADO Den Haag van zondag.

In de Fanquiz mag een nieuwe supporter van PSV laten zien hoe groot zijn clubkennis is, en ook is er een nieuwe editie van ‘Best of PSV’. Ditmaal buigt het panel zich over de vraag wie de beste linksback is uit de historie van PSV.

Ook zie je een nieuw Forum, ditmaal met oud-speler René van de Kerkhof en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Zij bespreken de stand van zaken bij PSV.

Genoeg reden om te kijken, dus. Forza PSV, vrijdag vanaf 18.00 uur.

Meer op Omroep Brabant - Forza PSV




Tags

forza ditmaal ado buigt clubkennis editie eredivisieduel fanquiz heuvel historie kerkhof misdaadverslaggever novosibirsk panel sibir verslag vooruitgeblikt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage