Transparent
Inloggen
Sluiten

Geruchten over Toivonen houden aan [update]

29 augustus 2010 10:52

Geruchten over de interesse van Liverpool in Toivonen houden aan in de Engelse en Zweedse geruchtencircuits, ondanks de melding van Liverpool aan Marcel Brands dat die club zal respecteren dat Toivonen niet te koop is. Laatste aanleiding van diverse berichten op internet, is een artikel in het tabloid the Daily Star. Dat tabloid meldt dat Roy Hodgson bereid is zijn eerste bod van 8 miljoen pond op Toivonen te verhogen naar 10 miljoen pond na de verkoop van Javier Mascherano. Kenny Dalglish zou vorige week een zeer positief rapport hebben afgeleverd aan Hodgson over Toivonen, nadat hij aanwezig was bij PSV-AZ.

De afwezigheid van Toivonen bij ADO-PSV, volgens opgave wegens griep, zal de geruchten op internet ongetwijfeld doen versterken vandaag.

[Update] Een ander tabloid, News of the World, heeft een ander verhaal. Volgens dat tabloid blijft Toivonen in de picture, maar richt de club zich nu eerst op Cole. Liverpool zou de vraagprijs van 13 miljoen pond van PSV te hoog vinden voor Toivonen.




Tags

toivonen tabloid liverpool hodgson ado afgeleverd brands cole dalglish geruchtencircuits griep javier kenny mascherano opgave picture rapport star verhogen world

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte