Transparent
Inloggen
Sluiten

ED: PSV en Eindhoven praten over nieuwe samenwerking

31 augustus 2010 07:31

PSV en FC Eindhoven praten opnieuw over samenwerking, zo laat technisch manager Smulders weten in het Eindhovens Dagblad. FC Eindhoven is nog op zoek naar een speler voor de selectie. "Voor deze transferperiode is dat misschien wat te kort dag, maar er kan in een dag nog veel gebeuren. We hebben de afgelopen weken goede gesprekken gevoerd met PSV. De intenties en behoeftes zijn duidelijk, maar zij hebben ook te maken met aantallen binnen de selecties. Het is dus afwachten wat er op de korte termijn uit voortkomt. Anders is het voor de winterstop of in de zomer eventueel een mogelijkheid. We zijn in elk geval nader tot elkaar gekomen."

Meer: Eindhovens Dagblad




Tags

behoeftes smulders voortkomt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte