Transparent
Inloggen
Sluiten

Voormalig zaakwaarnemer: PSV wees miljoenenaankoop van Man. United af

2 september 2010 22:57

Tot voor kort was de Portugees Bébé een volslagen onbekende in de voetbalwereld. Zijn ster rees de afgelopen twee maanden echter snel. De 20-jarige aanvaller tekende begin juli een contract voor vijf seizoenen bij Vitória de Guimarães. Hij was afkomstig van Estrela da Amadora, een club in de derde Portugese divisie, waar zijn contract afliep. In augustus, slechts vijf weken later, tekende hij voor een bedrag van maar liefst 7,4 miljoen pond voor Manchester United.

Tegenover de BBC komt de voormalig zaakwaarnemer van Bébé met het verhaal dat hij de aanvaller gratis bij PSV had had aangeboden, een bericht dat op internet snel de ronde doet vanavond. PSV wees hem echter af, volgens de zaakwaarnemer omdat PSV hem niet kende. Niet veel later liet de jonge aanvaller zijn zaakwaarnemer zelf langs de kant staan en tekende met een andere zaakwaarnemer voor Vitória de Guimarães. Het ging toen dus razendsnel met de carrière van de buitenspeler.

In mei verscheen er overigens in Portugese media een bericht dat PSV Bébé een aanbieding zou hebben gedaan, daarover berichten wij eerder.




Tags

bebe guimaraes miljoenenaankoop vitoria amadora bbc estrela onbekende portugees rees ster

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage