PSV wint met 3-1 van NEC

11 september 2010 21:36

In een moeizame wedstrijd heeft PSV met 3-1 gewonnen van NEC. In het Philips Stadion stond de tegenstander uit Nijmegen in de rust nog met 0-1 voor. Goossens zette NEC met een afstandschot op voorsprong.

Na rust bracht Rutten Bouma en Koevermans in het veld. Direct leverde dat de gelijkmaker op. Het was Koevermans die binnen een minuut voor de gelijkmaker tekende. Na een uur spelen zorgde Ibrahim Afellay na een rush en het uitkappen van enkele tegenstanders via een schuiver voor de 2-1 voorsprong. Toivonen kopte vervolgens de beslissende 3-1 binnen uit een voorzet van Hutchinson.