Meer dan verdiend gelijkspel tegen Sampdoria

16 september 2010 22:56

PSV is de groepsfase van de Europa League gestart met een gelijkspel tegen Sampdoria. In het Philips Stadion werd het 1-1. PSV scoorde pas in de 90ste minuut via Dzsudzsak de gelijkmaker. Die was echter meer dan verdiend.

PSV kende een moeizame start van de wedstrijd. Het spel ging gelijk op. Het was Cacciatore, die was vrijgelaten en na 25 minuten vrij binnen kon koppen. vervolgens ging PSV op zoek naar de gelijkmaker. De ploeg creëerde diverse goede kansen, maar het zat PSV niet mee. Na eenrichtingsverkeer op het doel van Sampdoria kreeg PSV in de 90ste minuut alsnog de verdiende gelijkmaker.