Transparent
Inloggen
Sluiten

Forza PSV: NEC, Sampdoria en Roda JC

17 september 2010 10:37 - Omroep Brabant - Forza PSV

De zevende aflevering van Forza PSV op vrijdag 17 september is er één van terug-en vooruitblikken. Zo duikt het programma in het recente verleden van de duels met NEC en Sampdoria, de tegenstanders van afgelopen week in de Eredivisie en Europa League.

De reacties bij spelers worden gepeild en het laatste nieuws in de Week van PSV. Daarnaast wordt vooruit geblikt op de competitiewedstrijd tegen Roda JC van zondag en wordt getoond hoe diezelfde wedstrijd vorig seizoen afliep.

Maar: er is ook een terugblik naar de tijden van weleer. Zo wordt gesproken met de man die bij PSV bekend staat als Zoef de Haas; Bent Schmidt-Hansen. En over historie gesproken: in de rubriek Best of PSV beantwoordt het panel ditmaal de vraag wie de beste voorstopper is uit de geschiedenis van PSV.

Tel daarbij op de rubriek beste Fred én een nieuwe editie van de PSV Fanquiz en je hebt weer meer dan voldoende om naar uit te kijken. Vrijdag, vanaf 18.00 uur en daarna elk uur herhaald.

Meer op Omroep Brabant - Forza PSV




Tags

forza roda sampdoria beantwoordt ditmaal duikt editie eredivisie fanquiz geblikt gepeild haas hansen herhaald historie panel schmidt terugblik voorstopper vooruitblikken zoef

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage