PSV gelijk tegen FC Groningen: 1-1

25 september 2010 21:51

PSV heeft opnieuw niet weten te winnen. Thuis tegen FC Groningen eindigde het in een 1-1 gelijkspel. FC Groningen maakte twee minuten voor tijd de gelijkmaker.

PSV was veel sterker dan de Groningers. Al voor rust had PSV op voorsprong kunnen en moeten staan. Onder andere kansen van Koevermans, Afellay en Dzsudzsak werden niet benut.

Pas na een uur spelen kwam PSV op voorsprong. Het was Ola Toivonen die met een afstandschot de score opende. Kort voor tijd wist Garcia tegen de verhouding in alsnog de gelijkmaker te maken, waardoor PSV opnieuw punten verloor.