Transparent
Inloggen
Sluiten

Ipswich: 'Wel Finidi, geen Rommedahl'

31 juli 2001 17:13

Verslaggever: RvW

De manager van PSV's komende tegenstander Ipswich Town, George Burley, liet zich vandaag uit over de geruchten van het afgelopen weekend over het aantrekken van een linksbuiten. Zo meldde Sunday Times dat PSV'er Dennis Rommedahl de belangrijkste gegadigde was voor die positie. Burley ontkende dat vandaag en liet weten nog steeds hoop te hebben om oud Ajacied Finidi George nog voor het einde van de week aan te trekken.

De speler van Real Mallorca zou in dat geval direct mee kunnen doen in de openingswedstrijd tegen PSV. Burely zou alterntaieven voor Finidi op het oog hebben als de deal afketst, maar daar behoort Rommedahl volgens hem niet bij. PSV staat overigens ook niet open voor een transfer van Rommedahl, die een half jaar geleden zijn contract bij PSV verlengde.

Meer op




Tags

rommedahl finidi ipswich burley george afketst alterntaieven burely gegadigde linksbuiten mallorca openingswedstrijd sunday times town

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat sparta teze til tillman