Transparent
Inloggen
Sluiten

Forza PSV vanuit Oekraïne

1 oktober 2010 10:46 - Omroep Brabant - Forza PSV

De negende aflevering van Forza PSV op vrijdag 1 oktober komt grotendeels uit Kharkov in het verre Oekraïne. Daar won PSV het Europa League-duel tegen het plaatselijk FC Metalist met 2-0.

Er is een uitgebreid reisverslag over de trip naar Kharkov én natuurlijk de reacties na afloop. Maar: de voetballerij is continu in beweging. Tijd om lang stil te staan, is er niet. Zondag speelt PSV namelijk al weer tegen VVV-Venlo. Er wordt vooruit gekeken naar die competitiewedstrijd en laten zien hoe dat duel vorig jaar afliep.

Verder het laatste nieuws in de Week van PSV en een nieuwe aflevering van Beste Fred. Daarnaast mag opnieuw een PSV-supporter pronken met zijn clubkennis in de PSV Fanquiz én is er een nieuwe Best of PSV. Deze week spreekt ons panel zich uit over de grootste miskoop uit de historie van PSV.

Forza PSV wordt vrijdag vanaf 18.00 uur uitgezonden op Omroep Brabant TV en daarna elk uur herhaald.

Meer op Omroep Brabant - Forza PSV




Tags

forza oekraine kharkov clubkennis fanquiz herhaald historie metalist miskoop panel pronken reisverslag vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte