Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint met 3-0 van VVV

3 oktober 2010 18:20

PSV heeft zondagmiddag in het Philips Stadion een reguliere overwinning behaald. Tegen VVV werd het 3-0 voor PSV. Bij rust was het nog 0-0. Invaller Reis maakte twee treffers.

PSV had in de eerste helft een groot overwicht, maar kon dat niet omzetten in een voorsprong. Bij PSV ontbrak een goede laatste pass. Daarnaast ontbrak bij PSV de overtuiging om het verdedigende VVV op te rollen. Verdedigend was de ploeg wel geconcentreerd en gaf het nauwelijks iets weg.

In de tweede helft kon PSV de ban breken. VVV verdediger De regt ging in de fout om de bal voor de voeten van invaller Reis te schuiven. Die maakte dankbaar gebruik van het buitenkansje door Gentenaar te omspelen en de 1-0 te maken. Vervolgens was het Wilfred Bouma die sterk in de lucht een corner van Dzsudzsak binnenkopte. Uiteindelijk werd het nog 3-0 toen Reis een voorzet van links gemakkelijk kon binnenlopen.




Tags

vvv ban binnenkopte binnenlopen bouma dzsudzsak geconcentreerd gentenaar lucht omspelen omzetten regt wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte