PSV wint met 2-4 bij Willem II

17 oktober 2010 16:22

PSV heeft de uitwedstrijd bij Willem II met 2-4 gewonnen. PSV liet Willem II tot twee keer toe van een voorsprong terugkomen, alvorens PSV definitief afstand nam. Dzsudzsak, Lens, Afellay en Reis waren de doelpuntenmakers.

PSV stond na een paar minuten al op voorsprong. Dzsudzsak stelde zich bij een vrije trap enigszins verdekt op en nam hem vervolgens bijna vanuit stand. Hij draaide de bal over de muur binnen. Bij een scrimmage scoorde Landgren uit het niets de gelijkmaker. PSV kwam weer op voorsprong toen Willem II zeer slap verdedigde. Lens kwam daarbij vrij en schoot hem onder de keeper door binnen. Bij een nieuwe aanval tikte Bouma de bal ongelukkig in eigen doel. Vlak voor rust stuurde Dzsudzsak Afellay diep. Die kon vervolgens na een rush de bal binnenschuiven voor de 2-3.

Na rust was het Jonathan Reis die zijn basisplaats bekroonde met het vierde doelpunt van PSV via een schot. De aanvaller had nog twee goede kansen, maar hield het bij een doelpunt in Tilburg. In de tweede helft gaf PSV niet al teveel meer weg. De ploeg speelde gecontroleerder, maar daardoor ook minder aantrekkelijk.