Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: een grote ploeg houdt voorsprong vast

17 oktober 2010 17:36

Fred Rutten was na afloop niet tevreden dat PSV tot twee keer toe een voorsprong verspeelde, zo liet hij weten op PSV.nl : "Als je op voorsprong komt en je wil een grote ploeg zijn, moet je - met alle respect voor tegenstander - de voorsprong vasthouden. Tot twee keer toe waren er echter slordigheidjes. We gaven hen mogelijkheid om doelpunt te maken. De eerste was ongelukkig, de tweede kwam voort uit het feit dat we te veel ruimte gaven aan Van der Heijden. Dat is na rust gerepareerd. In de tweede helft zag je een PSV dat aan de verwachtingen voldeed, als in de wedstrijd onder controle houden en kansen creëren. Misschien hadden we verder moeten uitbouwen naar meer doelpunten. Maar we hebben drie punten, nadat we veertien dagen lang de internationals kwijt waren. Ik ben tevreden met de uitslag."




Tags

rutten gerepareerd heijden slordigheidjes verspeelde voldeed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte