Transparent
Inloggen
Sluiten

Jon Gudni speelt dinsdag mee met oefenduel Jong PSV

18 oktober 2010 18:46 - Algemeen Dagblad

Vorige week meldden we op basis van IJslandse media al dat Jon Gudni langs zou komen bij PSV en vervolgens ook voor een stage naar Bayern Munchen zou gaan. Daarin werd nog vermeld dat hij bij PSV niet mee zou trainen. Het Algemeen Dagblad meldt dat dit echter wel het geval is. Het IJslandse voetbaltalent is deze week op proef, zo bevestigde PSV. De 21-jarige verdediger was in augustus ook al op stage bij PSV en krijgt een tweede kans zich in de kijker te spelen. Fjoluson heeft al een aantal interlands voor IJsland gespeeld.

Het Eindhovens Dagblad weet daar aan toe te voegen dat hij dinsdag in actie komt met Jong PSV in een speciaal ingelaste oefenwedstrijd tegen Alemannia Aachen.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

gudni jon jong ijslandse stage aachen alemannia bayern fjoluson ijsland ingelaste meldden voetbaltalent

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte