Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Netwerk organiseert Bulletin Board meeting

6 augustus 2001 14:34 - PSV Bulletin Board

Verslaggever: NvdL

PSV Netwerk is de grootste online PSV community, met inmiddels over de 5800 leden. Het PSV Bulletin Board wordt almaar drukker en drukker, er worden dagelijks honderden postings geplaatst. Daarom leek het de medewerkers van PSV Netwerk leuk om eens een ontmoeting te organiseren voor alle leden en bezoekers van de website.

Op zaterdag 8 september, vanaf vier uur, is het dan zover. Caf? het Pleintje aan het Trudoplein in Eindhoven zal vanaf dan vollopen met nieuwsgierige leden van het PSV Netwerk. D? uitgelezen mogelijkheid om de vele actieve leden van het Bulletin Board eens in het echt te ontmoeten en in persoon te discussi?ren onder het genot van een drankje.

PSV Netwerk roept alle leden en bezoekers van het Netwerk op deze datum vast in zijn of haar agenda te noteren. Een uitgebreide routebeschrijving zal tegen die tijd zeker volgen.
Op het Bulletin Board hebben reeds tientallen leden enthousiast gereageerd op de plannen. Kijk voor meer info, of om te lezen wie reeds allemaal langskomen, op de bovenstaande link.

Meer op PSV Bulletin Board




Tags

bulletin drukker meeting almaar bovenstaande caf community discussi drankje genot nieuwsgierige noteren ontmoeting pleintje postings ren routebeschrijving trudoplein vollopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis