Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: vertrek Afellay heeft gevolgen

26 oktober 2010 18:42

Fred Rutten liet op de website van het Eindhovens Dagblad weten dat een onverhoopt tussentijds vertrek van Ibrahim Afellay zeker zijn gevolgen zal hebben. "We hopen allemaal dat hij bij PSV blijft, maar we weten ook dat de club financiële zorgen heeft. Als Ibi in de winterstop toch vertrekt, kan ik alleen maar zeggen: dan wordt het voor PSV een heel ander verhaal." Rutten liet het gistermiddag aan de ontvangers van die boodschap over hoe hij zijn woorden bedoelde. "Als het eventueel zover komt, zal ik de clubleiding uitleggen wat volgens mij de consequenties zijn van een vertrek. In januari zal ik iedere ochtend dat ik de kleedkamer betreed denken: mooi, hij zit er nog!"

Meer van Rutten: Eindhovens Dagblad




Tags

rutten afellay betreed gistermiddag ontvangers onverhoopt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman