Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Afellay ontkent akkoord met Atletico

27 oktober 2010 19:18

Op de website van zijn makelaarskantoor ontkent zaakwaarnemer Rob Jansen dat er een akkoord is met Atletico Madrid, zoals diverse Spaanse media melden. "Ik ben vandaag werkelijk platgebeld over dit 'nieuws', maar het klopt niet. We hebben nog geen enkel akkoord bereikt met welke club dan ook. Dus ook niet met Atletico Madrid." Inmiddels circuleren veel namen van clubs die interesse tonen in de international. "Sommige daarvan kloppen. Andere namen totaal niet. Ik laat me er dus ook niet over uit of Atletico een van de gegadigden is. Dat zou niet correct zijn, naar mijn mening. We zijn er druk mee bezig momenteel. Dat is de huidige stand van zaken. Maar nogmaals, besluiten zijn nog niet genomen."




Tags

atletico afellay madrid circuleren gegadigden jansen platgebeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis