Transparent
Inloggen
Sluiten

Staalbankiers nieuwe businesspartner van PSV

8 augustus 2001 08:17

Verslaggever: RvN

Staalbankiers volgt dit seizoen de SNS Bank op als business partner van PSV, de bestuursvoorzitter van de bank maakte dat gisteren bekend. Staalbankiers is een onderdeel van de Achmea groep. Volgende week zal PSV daarvoor met de bank een overeenkomst van 3 jaar sluiten. Een van de belangrijkste doelstellingen van Staalbankiers in de samenwerking is het vergroten van de naamnsbekendheid van de bank. De bank wil meer doen dan alleen een sponsor bedrag neerleggen en wil op een creatieve manier samen met PSV aan deze doelstelling werken. met name de manier waarop PSV de afgelopen jaren samen met sponsors in de media optrad sprak de bestuursvoorzitter van Staalbankiers erg aan.

Meer op




Tags

staalbankiers bestuursvoorzitter businesspartner achmea business naamnsbekendheid optrad sns sponsor sponsors

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte