Transparent
Inloggen
Sluiten

Bruggink weer even terug in het Philips Stadion

30 oktober 2010 14:05

Met FC Twente komt zaterdagavond ook Arnold Bruggink weer op bezoek. De voormalig PSV'er tekende onlangs een contract bij FC Twente. "Tja, wij hebben hem klaargestoomd hè", aldus een lachende PSV-trainer Rutten tegenover De Telegraaf. "Arnold heeft mij aan het begin van dit seizoen gebeld of hij hier zijn conditie op peil mocht houden. Maar het is nooit de insteek geweest om hem vast te leggen - en dat weet Arnold ook. Alleen in het hypothetische geval dat Ibrahim Afellay én Ola Toivonen waren vertrokken, waren we wel aan zo'n scenario gaan denken."

Bruggink over de terugkeer: "Terugkeren bij PSV is natuurlijk speciaal, maar toch anders dan mijn rentree bij FC Twente, want dat voelt echt als thuiskomen. Na die 10-0 had iedereen het erover hoe slecht Feyenoord was, maar geloof me, het was vooral de kwaliteit van PSV. Voor de wedstrijd tegen FC Twente geldt dat PSV de druk heeft om te moeten winnen. PSV is de ploeg die kampioen móet worden en wij kunnen met minder druk deze wedstrijd ingaan."




Tags

bruggink twente arnold afellay conditie feyenoord hypothetische klaargestoomd ola peil rutten telegraaf thuiskomen toivonen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage